Fishing Time Pellet Stopper

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

A “Pellet Stopper” egy horgászati eszköz, amelyet a horgászok használnak a pellet (etetőpellet) nevű csalogatóanyag megtartására és rögzítésére a horgon vagy a horgászzsinór közelében. A pellet olyan apró, gyakran üreges golyócskák formájában kapható csalogatóanyag, amelyet különféle halak, például pontyok, amurok és más halfajták vonzanak.

A Pellet Stopper többnyire kis méretű és rugalmas gumiból vagy szilikonból készül. Ez a horgászati kiegészítő hasznos, mert lehetővé teszi, hogy a pelletet a horogra vagy a horgászzsinórra helyezzük, anélkül hogy az lecsúszna vagy leesne a horogról. A pellet stopper alkalmazásával a pellet stabilan rögzül a horgon vagy a zsinór közelében, és hatékonyan vonzza a halakat a kívánt horgászhelyre.

Használata egyszerű: A pellet stoppert egyszerűen a horgászzsinór vagy a horgon közel lévő helyre csúsztatjuk fel, majd a pelletet az erre a célra kialakított részbe helyezzük. A rugalmas anyagból készült pellet stopper megtartja a pelletet, és a halak etetését és vonzását segíti a horgászat során.

A pellet stopperek különböző méretben és formában érhetők el a horgászati igényeknek megfelelően. Ez az egyszerű és hatékony eszköz hasznos lehet a pellet használó horgászok számára, mivel elősegíti az etetőanyag hatékony felhasználását és a sikeres horgászatot.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz