Fishing Time Horogkiszedő Műanyag Csomóbontó Tüskés

Cikkszám: FTW1313 Kategóriák: , ,

Leírás

A „Horogkiszedő Műanyag Csomóbontó Tüskés” egy horgászati eszköz, amelynek célja a horgok könnyű és biztonságos eltávolítása a halak szájából, valamint segítségével a könnyedebb csomók oldása és kötés. Ez a eszköz segíti a horgászt a gyors és hatékony műveletek elvégzésében, minimalizálva a halak sérülését és megkönnyítve a horgászati tevékenységet.

Főbb jellemzők:

1. Műanyag fogók: A horogkiszedő műanyag fogókkal rendelkezik, amelyek könnyűek és nem károsítják a horog felületét vagy a zsinórt.

2. Csomóbontó: Az eszköz egy tüskés részből áll, amelynek segítségével könnyen oldhatja a csomókat a zsinórban.

3. Tüskés végek: Az eszköz végei tüskékkel vagy horonyokkal vannak ellátva, hogy segítsenek megtalálni és eltávolítani a horogtüskét a halak szájából.

4. Kompakt méret: A horogkiszedő általában kompakt méretű és könnyen hordozható, így kényelmesen elfér a horgászfelszerelések között.

Használat:

A horogkiszedő műanyag csomóbontó tüskés segítségével a horgász könnyedén kiszedheti a horogat a kifogott hal szájából anélkül, hogy a halat sérüléseket okoznánk neki. Az eszköz tüskés végét használhatjuk a csomók oldására és kötésére is, ami nagy segítség lehet, különösen akkor, ha a kezünk nedves vagy ragadós.

Mivel a horogkiszedő műanyag csomóbontó tüskés kis méretű és könnyű, így ideális kiegészítője lehet a horgászfelszerelésnek, és segíthet megtartani a horgászati élményt zavartalanul és problémamentesen. Mindig legyen nálunk egy ilyen eszköz, hogy kényelmesen és etikusan tudjuk kezelni a kifogott halakat, valamint könnyedén oldani és kötni a horgászzsinórunkat a sikeres horgászat érdekében.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz