Fishing Time Csomóvédő (10/csomag)

Cikkszám: FTW1944 Kategóriák: , , ,

Leírás

A „csomóvédő” (vagy csomóvédő gumi) olyan horgászati kiegészítő, amelynek célja a horgászzsinór és a horog vagy más horgászeszköz közötti csomók védelme és megtartása. A csomóvédő használata segít megakadályozni a csomók oldódását vagy elcsúszását a horgászat során, valamint csökkenti a zsinór és a horgászeszköz sérülésének kockázatát.

Főbb jellemzők:

1. Rugalmas gumi anyag: A csomóvédők rugalmas gumi anyagból készülnek, amelyek könnyen felfújhatók és kifújhatók. Ez lehetővé teszi, hogy a csomóvédők könnyen felhelyezhetők a horgászzsinórra és a csomók köré.

2. Csomók védelme: A csomóvédők célja, hogy megakadályozzák a horgászzsinór csomóinak meglazulását vagy elcsúszását a horgászat közben. Ez különösen fontos a nagyobb halakkal való küzdelem során, amikor a zsinór nagy nyomásnak van kitéve.

3. Könnyű használat: A csomóvédők egyszerűen használhatók, csak a gumi csomóvédőt kell a kívánt helyre a csomó fölé csúsztatni, majd felfújni, hogy megtartsa a csomót.

4. Különböző méretek: A csomóvédők különböző méretűek lehetnek, hogy alkalmazkodjanak a különböző vastagságú horgászzsinórokhoz és a használt horgok méretéhez.

Használat:

A csomóvédőt a horgászzsinóron lévő csomó fölé kell csúsztatni, majd óvatosan felfújni, hogy rögzítse a csomót. Az így rögzített csomóvédő megakadályozza a csomó oldódását vagy elcsúszását a horgászat során, és segít megőrizni a csomók stabilitását, különösen erőteljes behúzások vagy nagyobb halak esetén.

A csomóvédők használata különösen hasznos lehet a feederes horgászat, a pontyhorgászat vagy más olyan horgászati módszerek során, ahol a zsinórnak és a csomóknak kiemelt fontossága van a sikeres horgászathoz.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz