Fishing Time Boili Stopper

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A „boili stopper” egy horgászati eszköz, amelyet a horgászok a bojlik vagy pelletgolyók rögzítésére használnak a horgászhorgokhoz. A bojlik vagy pelletgolyók olyan népszerű csalogatóanyagok a horgászatban, amelyeket különféle halak, például pontyok, amurok és más halfajták vonzanak.

A boili stopper egy kis, rugalmas gumi vagy műanyag gyűrű, amelyet a horgászzsinórra helyeznek fel, és amely segít megtartani a bojlikat vagy pelletgolyókat a horgászhorgon. Ez a kiegészítő különösen hasznos, mert megakadályozza, hogy a bojlik vagy pelletgolyók lecsússzanak a horogról, és segít a csalogatóanyag stabilan tartásában a horgászat során.

Használat:

A boili stoppert a horgászzsinórra kell csúsztatni, miután a horogra már felhelyeztük a bojlit vagy pelletgolyót. A boili stopper rugalmasságának köszönhetően könnyen rögzül a horgászzsinórra, és stabilan tartja a csalogatóanyagot a horoghoz közel.

A boili stopperek különféle méretben és típusban kaphatók, hogy alkalmazkodjanak a különböző bojli vagy pelletgolyó méreteihez, valamint a horgászati igényekhez. Ez az egyszerű, de hatékony eszköz segíti a horgászokat a bojlik vagy pelletgolyók hatékony és eredményes használatában, és növelheti a sikeres horgászat esélyeit.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz