DelalanDe Shad GT 11 cm (2/cs)

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Egy olyan shad, amely nem úszik úgy, mint más shad-ek! Ez a nagy sűrűségű szilikon nagy nyomáson kerül befecskendezésre, hogy tiszteletben tartsa a legkisebb részleteket és tökéletes rugalmasságot biztosítson a csalinek, miközben ellenálló marad a ragadozók fogai ellen. A teste egyedi formája gördülő mozgást ad neki a vízszintes tengelye mentén, függetlenül a szerelék súlyától vagy formájától.

Az első igénybevételtől kezdve ez a csali nagy oldalirányú látómezőn váltakozva mutatja az arcát. A fényes felületi bevonat növeli a csillogást, és az új ultra-magas visszaverődésű gyöngyház hatóanyagok csak fokozzák a villanás hatását.

A farka úgy van kialakítva, hogy a legkisebb kérésre ússzon, függőlegesen vagy vízszintesen. Különlegessége akkor mutatkozik meg, amikor gyorsít vagy magas sebességgel húzza be. A SHAD GT farok aerodinamikája azt eredményezi, hogy a test végénél megcsavarodik, még több turbulenciát létrehozva, amikor a farok szabadon mozog. Függetlenül a behúzási sebességtől, mindig úszik.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz