Team Feeder Fighter Carp LCS 4000

Cikkszám: 2503-440 Kategóriák: , ,

Leírás

A Döme Gábor nevével fémjelzett új orsócsalád kifejezetten a pontyos feederhorgászathoz lett tervezve, és magában foglalja a Carp Fighter LCS orsó modelljeit. Ezek az orsók a mindennapos horgászatokhoz készültek, de kiemelkedő tartóssággal rendelkeznek, és a nagy igénybevételt is kibírják.

A Carp Fighter LCS orsó egy univerzális, nyeletőfékes orsó, amely a pontyhorgászathoz ideális. A grafit-hibrid ház elegáns megjelenést biztosít, miközben masszív szerkezetet és magas műszaki tartalmat nyújt a kategóriájában. 3 + 1 csapágya könnyed futást biztosít, és az S-Curve zsinórfektető rendszer tökéletes zsinórprofil kialakítását teszi lehetővé, ami az orsó problémamentes működésének egyik kulcsfontosságú eleme.

Az L.C.S. nyeletőfék-rendszer integrált fékállító gombbal van ellátva, ami még egyenletesebb és akadálymentesebb zsinórlehúzást tesz lehetővé. A nyeletőfék már 1/4 karfordulat után visszavált, így biztonságosabb akasztást tesz lehetővé. Az orsón alumíniumból készült sekély dob található, amelynek pereme döntött, ez pedig megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ami nagyobb dobótávolságot eredményez. A dobon 2 db lekerekített zsinórklipsz található, amelyek segítenek az előre meghatározott zsinórmennyiség beállításában.

Ezek az orsók a Döme Gábor nevével fémjelzett új orsócsalád részét képezik, és kiemelkedő választást jelenthetnek a pontyos feederhorgászat szerelmeseinek.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz