S-Owner Treble 4x (ST66)

Elérhető méreteink: 1, 1/0, 2, 2/0, 3/0, 4, 4/0.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A S-Owner Treble 4x (ST66) egy erős és strapabíró horgászhorog, amely háromszög alakú és többszörös megerősítéssel rendelkezik. Ez a horog a “4x” jelölést viseli, ami azt jelenti, hogy a horgászatra kifejezetten erősítették, hogy képes legyen megbirkózni nagyobb és harciasabb halakkal.

Az ST66 jelölés azt mutatja, hogy ez a horog készült 66-os vastagságú acélból, ami további megnövekedett erőt és tartósságot eredményez. Ezáltal kiválóan alkalmas a ragadozóhalak, mint például a süllő, a csuka vagy a tarpon, horgászatához.

A S-Owner Treble 4x horog nagyon megbízható akadást és tartást biztosít, ami különösen fontos a harciasabb halaknál. A többszörös megerősítés és a tartós anyagokból való kivitelezés lehetővé teszi a horog megbízható használatát és ellenállását a nehéz körülményeknek.

Fontos megjegyezni, hogy a horog méretei változhatnak, és különböző modellváltozatok érhetők el az ST66 sorozatban, így a konkrét méretekről és változatokról érdemes tájékozódni a gyártó honlapján vagy a kereskedőknél.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz