Royal Zsinór

406 Ft483 Ft (Ajánlott br. kisker. ár)

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

A Filament Royal Super Match monofil zsinór nagy teljesítményű, csomósodás mentes horgászzsinór. Évek óta a legnépszerűbb termék, amely tökéletesen kielégíti a mindennapi horgászat igényeit. Ez az univerzális puha zsinór optimális szakítószilárdsággal rendelkezik. Kiváló hosszanti és keresztmetszeti paraméterekkel rendelkezik. Kopásálló, ellenáll a vegyi anyagoknak és az UV sugárzásnak. Nem nyúlik és nem csavarodik.

A Filament Royal Super Match monofil zsinór a legjobb minőségű horgászzsinór, amely a horgászok legjobb választása. A zsinór a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült, így garantáltan tartós és megbízható. 150 méter hosszúságban kapható, így ideális hosszú távú horgászatokhoz is.

A zsinór vastagsága és szilárdsága lehetővé teszi a nagyobb halak fogását. A Filament Royal Super Match monofil zsinór kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a magas kopásállóság, az erős húzóerő és a könnyű használat. A zsinór könnyű és rugalmas, így kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására.

A Filament Royal Super Match monofil zsinór ideális mind a tengeri, mind az édesvízi horgászathoz. A zsinór ellenáll a tengervíznek és a korroziónak, így hosszú élettartamú. Könnyen kezelhető és könnyen belegyezhető a horgászbotba.

A Filament Royal Super Match monofil zsinór mérete 0,25 mm, ami ideális vastagság közepes és nagyobb méretű halakhoz. A zsinór húzóereje 5,4 kg, ami megbízhatóan fogja a nagyobb halakat. A zsinór áttetsző színű, így beleolvad a környezetbe és nem riasztja el a halakat.

Összességében a Filament Royal Super Match monofil zsinór kiváló választás kezdő és tapasztalt horgászok számára. Erős, tartós és megbízható, garantáltan sikeres horgászatot biztosít. Ha a legjobb minőségű zsinórra van szükséged, a Filament Royal Super Match monofil zsinór a tökéletes választás!

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz