Haldorádó Monster Pellet Box

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A MONSTER Pellet Box egy különleges csalogatóanyag a céltudatos pontyhorgászathoz. Ez a termék többféle összetételű pelletet tartalmaz, amelyek gazdag beltartalommal rendelkeznek. Kapható natúr és aromásított változatban is.

Ami igazán különlegessé teszi a MONSTER Pellet Boxot, az az, hogy olyan összetevőket tartalmaz, amelyek nem kellemes illatúak az emberi orr számára, de rendkívül vonzóak a termetes pontyok számára. Ezek az összetevők, mint például a vérliszt, májliszt, hallisztek vagy csípős fűszerek, nagyon távcsali hatással bírnak.

A MONSTER Pellet Box négy különböző formában érhető el, és mindegyik doboz tartalmaz egy 100 ml-es aromásított folyadékot is. Ez az aromásított folyadék elegendő ahhoz, hogy megpuhítsa a pellet szemeket és felhasználható legyen.

A Pellet Box használata nagyon egyszerű. Csak öntsd rá a 100 ml-es folyadékot a pellet mixre, alaposan keverd össze, majd hagyd pihenni 10 percig, mielőtt az etetőkosárba tömnéd. A többi már a halakon múlik!

A MONSTER Pellet Box egy innovatív és hatékony csalogatóanyag, amely segíthet növelni a sikeres horgászat esélyeit a termetes pontyokkal szemben.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz