Nevis Fullback 2000 (5+1 cs)

Cikkszám: 2233-620 Kategóriák: , ,

Leírás

Az új Fullback orsók tervezésekor a cél egy kompakt, esztétikus és kedvező ár/érték arányú termékcsoport megalkotása volt, hasonlóan a névrokon pergető bot szériához. Ennek érdekében számos fejlesztést végeztek, köztük az új Fullback orsókhoz a saválló carbon-acél golyóscsapágyak alkalmazását. Ezek a golyóscsapágyak különlegesek, mert a merev acélhoz carbon anyagot adagolnak, ami jelentősen javítja tulajdonságaikat. Az így kapott anyag sokkal keményebb, kopásállóbb és jobban ellenáll a rozsdásodásnak is, mint a hagyományos acél.

A speciális csapágyakból összesen öt darab került beépítésre a Fullback orsók legfontosabb helyeire. Ennek eredményeként a horgászok a gyakorlatban azt tapasztalják, hogy az orsójuk rendkívül sima és könnyed futású, és szinte meg sem áll. Ezen túlmenően, a tesztek során sem mutattak ki semmilyen kopást vagy lötyögést a csapágyakon, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik az orsó kiváló teljesítményét.

Ezért a Fullback orsók ideális választást jelentenek a horgászok számára, akik egy megbízható, tartós és sima futású orsót keresnek, amely hosszú távon kiváló teljesítményt nyújt.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz