Frenetic Pink Zander 2,2 m 8-22 g

Cikkszám: 1ZP22222 Kategóriák: , ,

Leírás

A Frenetic karbon-kompozit pergető bot egy olyan horgászbot, amely kifejezetten a pergetésre lett tervezve. A bot felépítése nagyon hasonló a Perch botokhoz, és az osztott EVA nyéllel és szépen elosztott SIC gyűrűkkel rendelkezik, amelyek már beváltak az ilyen típusú horgászatnál.

Az új tervezés fő célja a nagyobb ragadozó halak kisebb csalikkal történő megfogása. Ennek érdekében a ragasztott spiccrész eltűnt, és a botok hossza meghosszabbodott. Ennek eredményeként a botok a fárasztáskor nagyon szépen felkeményednek, ami igazán élvezetessé teszi a halak fogását.

A karbon-kompozit anyag használata a bot kialakításában hozzájárul a horgászbot könnyű súlyához és kiváló érzékenységéhez, ami segít a precíz és hatékony pergetési technikák alkalmazásában. A bevált osztott EVA nyél és az elosztott SIC gyűrűk pedig tovább fokozzák a bot funkcionalitását és teljesítményét. Az ilyen tulajdonságok révén a Frenetic karbon-kompozit pergető bot egy igazán megbízható és hatékony eszköznek bizonyul a ragadozó halak pergetéses horgászatához, ami az élményt és sikeres halfogást garantálja.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz