Frenetic Hello Feeder 3,6 mm

Cikkszám: 1FP80362 Kategóriák: , ,

Leírás

A Frenetic kínálatából származó szép kompozit anyagú feeder bot tökéletes választás lehet női horgászok számára. Az építése és anyaghasználata megbízható és szinte elnyűhetetlen jellemzőket biztosít a botnak, így hosszú élettartammal és tartóssággal rendelkezik.

A minőségi SIC gyűrűkkel szerelt kialakítás lehetővé teszi a sima és távoli dobásokat, és minimalizálja az előke elakadásának kockázatát. A feeder bot tavi és folyóvízi horgászathoz egyaránt alkalmas, így sokféle környezetben használhatjuk nyugodt szívvel.

A bot kiválóan alkalmazható keszegezéskor is, különösen akkor, ha a gyengébb spiccel dolgozunk. Ez segít finomabban és precízebben irányítani a horgászbotot, amely ideális a kisebb méretű halak megfogásához.

Fontos megjegyezni, hogy a képen látható orsót külön kell megvásárolni, de a Frenetic feeder botjai általában kompatibilisek számos orsótípussal, így a megfelelő orsó kiválasztásával teljes horgászfelszerelésünk könnyedén összeállítható. Ez a kompozit feeder bot tehát sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek garantálják az élvezetes és sikeres horgászati élményt női horgászoknak bármilyen körülmények között.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz