Forgós végólom natur (10/cs)

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A „forgós végólom”, más néven „forgó súly”, egy olyan horgászati súlyozó eszköz, amely rendelkezik egy beépített forgóval vagy csuklóval. A forgós végólom használata segíti a horgászokat abban, hogy a csali vagy etetőanyag szabadabban forogjon a vízben, így vonzóbbá válik a halak számára.

Főbb jellemzők:

1. Forgó funkció: A forgós végólom forgó mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a horgászcsali vagy etetőanyag szabadon forogjon a vízben. Ez növelheti a csali attraktív mozgását és így vonzóbbá teszi a halak számára.

2. Könnyen cserélhető: A forgós végólmok általában könnyen cserélhetők a horgászzsinóron. Egyszerűen a horgászzsinórra kell felcsúsztatni vagy felakasztani őket.

3. Stabil súlyozás: A forgós végólmok továbbra is biztosítják a megfelelő súlyozást és lehetővé teszik a horgászbot stabil tartását a vízben.

4. Horgászfajtákhoz alkalmazkodás: A forgós végólmok különböző méretekben és súlyokban érhetők el, hogy alkalmazkodjanak a különböző horgászfajtákhoz és körülményekhez.

Használat:

A forgós végólmot egyszerűen a horgászzsinórra kell felhelyezni, és a horgászcsalit vagy etetőanyagot rögzíteni a horogra. A csalit a vízbe engedve, a forgó funkció megengedi, hogy a csali szabadon forogjon a vízben, ami nagyobb vonzerőt jelent a halak számára.

A forgós végólmok különösen hatékonyak lehetnek a feeder horgászatban vagy a match horgászatban, ahol a csalik vonzerejének és mozgásának kritikus jelentősége van a halak vonzásához. Ezek az eszközök segíthetnek a sikeres horgászatban és az eredményesebb fogások elérésében.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz