Flat pear inline plus (2/csomag)

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A „Flat Pear Inline Plus lágy csövön” egy speciális típusú horgászati súly, amelyet a feeder horgászat során használnak. A „Flat Pear” egy sík, körte alakú súlyforma, amelynek az „inline” jelző azt jelenti, hogy közvetlenül a horgászzsinórra kerül felhelyezésre, és nincs rajta csörlő vagy forgó. A „Plus lágy cső” pedig egy további jellemzőt jelent, ami azt jelzi, hogy a súly részben vagy teljes egészében lágy anyaggal van bevonva.

Ez a típusú súlyozó rendszer a feeder horgászatban széles körben használatos, mert számos előnnyel jár:

1. Stabilitás és távolság: A Flat Pear formájú súly stabilan fekszik a vízfenéken, és lehetővé teszi a precíz távolság beállítását a halak táplálkozási területén. Egyenes vonalú kialakítása segít a távoli dobásokban is.

2. Inline kialakítás: Az inline súlyozás azt jelenti, hogy a súly közvetlenül a horgászzsinórra kerül, ami kisebb esélyt jelent a zsinórakasztásra, és lehetővé teszi a horgászbot érzékenyebb működését a kapások észlelésére.

3. Lágy cső bevonat: A lágy cső bevonat extra védelmet nyújthat a horgászzsinór számára, és segíthet a súly halkabb leereszkedésében a vízbe.

4. Csökkentett vízáramlás: A lágy bevonatú súlyok csökkenthetik a vízáramlásra gyakorolt ​​hatást, ami segíthet abban, hogy a horgászcikk stabilan álljon a vízfenéken.

Ezeket a súlyokat általában bojlis horgászathoz vagy a fenékre helyezett csalik, etetőanyagok kiszállításához használják. A horgászok különböző méretű és súlyú Flat Pear Inline Plus lágy csöveket választhatnak az adott horgászhelyhez és a körülményekhez igazítva a megfelelő súlyozást.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz