Fishing Time Pillangó

Cikkszám: FT0838 Kategóriák: , ,

Leírás

A „pillangó bottartó” egy olyan horgászati eszköz, amelyet a horgászok használnak, hogy kényelmesen és biztonságosan tartsák a horgászbotjaikat, amikor nem használják azokat. A pillangó bottartókat általában a parton, a stégen vagy más horgászhelyeken használják, és segítenek a botokat megfelelő pozícióban tartani, így a horgászok kezük szabadon maradhatnak más feladatokra vagy pihenésre.

Főbb jellemzők:

1. Állítható kialakítás: A pillangó bottartók általában állítható magassággal és szélességgel rendelkeznek, hogy alkalmazkodjanak különböző típusú horgászbotokhoz és méretekhez.

2. Stabil talp: A tartók rendelkezhetnek szilárd talppal, amely biztosítja a stabilitást a földön vagy más felületeken.

3. Csavaros vagy csipeszes rögzítés: A pillangó bottartók különböző rögzítési mechanizmusokkal rendelkezhetnek, beleértve a talajba döntött csavart vagy a csipeszes rögzítést azokon a helyeken, ahol a rögzítés a talajba nem lehetséges.

4. Könnyű szállíthatóság: Sok pillangó bottartó összecsukható, ami lehetővé teszi könnyű szállítást és tárolást, amikor nem használják.

Használat:

A pillangó bottartót a földre vagy más megfelelő felületre állítják, majd a horgászbotot a tartóba helyezik. A rögzítés biztonságosan tartja a botot a megfelelő pozícióban, így a horgász szabadon tud koncentrálni a horgászatra anélkül, hogy a botot folyamatosan a kezében kellene tartania.

A pillangó bottartók nagyszerű kiegészítők a horgászathoz, mivel kényelmes és praktikus megoldást nyújtanak a horgászbotok tárolására és használaton kívül tartására. Különösen hasznosak lehetnek hosszabb horgászatoknál vagy olyan időszakokban, amikor a horgásznak szünetet kell tartania a halak várakozására vagy az etetőanyag felkészítésére.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz