Fishing Time Feeder Bottartó

Cikkszám: FT1014 Kategóriák: , ,

Leírás

A „feeder bottartó” vagy „feeder bot állvány” egy olyan horgászati eszköz, amelyet a feeder horgászat során használnak a horgászbotok kényelmes és biztonságos tárolására. A feeder horgászat egy speciális technika, amely során az etetőanyagot a horgászboton található etetőkosárba helyezik, így vonzzák a halakat a kiszemelt horgászhelyre.

A feeder bottartók rendszerint több botot képesek fogadni, és általában három- vagy négylábú állványokra vannak rögzítve. Ezek az állványok általában könnyű, de stabil kivitelűek, hogy a horgászoknak ne kelljen folyamatosan a botjaikat a kezükben tartaniuk. Így a horgász szabadon tud koncentrálni az etetőanyag felkészítésére, a halak megfigyelésére, és gyorsan reagálhat a kapásokra.

Főbb jellemzők:

1. Több bot befogadása: A feeder bottartók lehetővé teszik több bot kényelmes tárolását, ami különösen hasznos lehet a feeder horgászat során, ahol a horgász gyakran több botot használ egyszerre.

2. Állítható magasság: A bottartó lábak általában állítható magasságúak, így lehetővé teszik a horgász számára, hogy a botokat az ideális magasságban tartja, és megfelelően beállítsa a horgászati körülményekhez.

3. Stabilitás: A feeder bottartók rendszerint stabilitást nyújtanak a botoknak, így azok biztonságosan állnak a parton vagy más horgászhelyeken.

4. Könnyen szállítható: A feeder bottartók gyakran könnyen összecsukhatók vagy szétszedhetők, így kényelmesen szállíthatók és tárolhatók, amikor nem használják.

Használat:

A feeder bottartókat egyszerűen a parton vagy a horgászhelyen található megfelelő felületre helyezik, majd a horgászbotokat beakasztják az állványra. Az állvány általában biztonságosan tartja a botokat, így a horgász könnyedén kezelheti az etetőanyagot és figyelheti a horgászati körülményeket anélkül, hogy a botjait folyamatosan a kezében kellene tartania. A feeder bottartók kényelmes és praktikus megoldást jelentenek a feeder horgászat során, és lehetővé teszik a horgásznak, hogy hatékonyan és eredményesen horgásszon.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz