Fishing Time Csavaros Végdugó

Cikkszám: FTU986A Kategória:

Leírás

A „csavaros végdugó”, más néven „csavarkapocs végdugó”, egy olyan horgászati kiegészítő, amelyet a horgászok használnak a horgászzsinór végének lezárására és rögzítésére. Ezek a végdugók fontosak, mert segítenek megakadályozni a horgászzsinór kibomlását, elvesztését, vagy annak véletlen levágódását a horgászat során.

A csavaros végdugók általában csavarral ellátott csipeszekből vagy kapcsokból állnak, amelyeket egyszerűen a horgászzsinórra kell feltekerni vagy rácsavarni. Az ilyen típusú végdugók rugalmasan tartják a horgászzsinórt, megakadályozzák annak kicsúszását, és segítenek megőrizni a csomók stabilitását a horgászat során.

Főbb jellemzők:

1. Egyszerű használat: A csavaros végdugók könnyen használhatók, és nincs szükség speciális eszközökre vagy szerszámokra a rögzítésükhöz.

2. Rugalmas tartás: A csavaros végdugók rugalmasan tartják a horgászzsinórt, így könnyedén fel lehet őket tekerni a zsinórra, és biztonságosan rögzítik azt.

3. Különböző méretek és típusok: A csavaros végdugók különböző méretekben és típusokban érhetők el, hogy alkalmazkodjanak a különböző vastagságú horgászzsinórokhoz és a horgászati igényekhez.

4. Könnyű hordozhatóság: A csavaros végdugók kis méretűek és könnyen hordozhatók a horgászfelszerelések között.

Használat:

A csavaros végdugókat egyszerűen a horgászzsinór végére kell csavarni vagy rácsavarni a megfelelő mértékben. A csavart szorosan fel kell tekerni a zsinórra, hogy biztos rögzítést érjünk el. A csavaros végdugók segítenek megőrizni a horgászzsinór stabilitását és integritását, így a horgász biztonságosan és zavartalanul horgászhat.

A csavaros végdugók különösen hasznosak a pontyhorgászat, feederes horgászat, vagy más olyan horgászati módszerek során, ahol fontos a zsinór rögzítése és megtartása, valamint a csomók stabilitása a sikeres horgászathoz.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz