Fishing Time Befűző Drót Dobozos

Cikkszám: FTWLPA15 Kategóriák: , ,

Leírás

A „befűző drót” vagy „befűző huzal” olyan horgászati eszköz, amelyet a horgászok használnak a halak horgászbotról vagy horgászzsinórról történő leemelésére. Ez a kiegészítő különösen hasznos, ha a halat nehezen lehet kézzel vagy horgászkesztyűvel megfogni, vagy ha a halat biztonságosan szeretnénk kezelni a kifogás után.

A befűző drót általában vékony és hajlékony huzalból készül, amely lehetővé teszi, hogy könnyen áthúzza a hal száját vagy az állkapcsait. A drót egyik végére egy hurok vagy kampó van rögzítve, amelyet a hal általában a szájába vesz fel. Miután a befűző drótot a hal szájába helyezték, a horgász egyszerűen felhúzza a drótot, és ezzel megemeli a halat a vízből.

A befűző drótok általában kis méretűek és könnyen hordozhatók a horgászfelszerelések között. Segítségükkel a horgászok gyorsan és hatékonyan tudják a halat megemelni a vízből, így minimalizálva a halaknak a kifogás után való kitettségét és stresszét. Ez az eszköz hasznos lehet a gyors és kíméletes halkezeléshez, és hozzájárulhat a halak biztonságos visszaengedéséhez, ha azokat nem szándékozzuk megtartani.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz