Dovit 4 Color Pop-Up

Elérhető ízeink: Vajsav+Mangó, Fűszer-Kagyló, Tűzőszúnyog-Scopex, Fokhagyma-Hal, Panettoone-Eper, Ananász-Tutti-frutti.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az eredményes 4 Color Wafter csali sikere inspirálta a nagy felhajtóerejű, lebegő változat létrehozását, amely további felhasználási lehetőségeket kínál. Ez a csali önállóan is bevethető, de más csalik kikönnyítésére és lebegtetésére is alkalmas. Az anyagszerkezet tökéletesen megfelel minden rögzítési módnak, beleértve a fúrást és faragást is. A csali színeit frissítettük, de megtartottuk az egyedi, négy színű jellegüket, amely a horgászok körében kedveltté teszi.

Különböző méreteket kínálunk a kikönnyítéshez használt csalikhoz. Például, míg egy-két szem kukorica lebegtetéséhez elegendő lehet a 10 mm-es változat, egy nagyobb, akár 20 mm-es bojlizáshoz már a nagyobb méret ajánlott. A 4 Color Wafter önmagában is tökéletesen használható, például bányatavak közötti horgászathoz, ahol nagy mélységek miatt szükség lehet a horog két-három méterre emelésére. Emellett method feeder horgászatkor is előfordul, hogy a pontyok előnyben részesítik az önálló, lebegő csalikat.

A csalidobozban nem véletlenül helyeztünk el golyó és dumbbell formákat is, mivel közismert tény, hogy a pontyok és más halak gyakran reagálnak a formai változásokra, és ezáltal több kapást érhetünk el. A feltűnő színek gondoskodnak arról, hogy az elkészített csali kombinációk ne maradjanak észrevétlenek, míg az erős aromák serkentik a halak étvágyát és táplálkozásra ösztönzik őket.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz