Bogyóka Prémium Busázó Mix (3 kg)

Cikkszám: BOGYÓKA3KG Kategóriák: ,

Leírás

Amikor a kezedben tartott busák számára kifejlesztett csalogató anyagot használod, fontos figyelembe venni néhány dolgot, hogy az optimálisan működjön és maximális csalogató hatást fejtsen ki:

– A víz hőmérséklete és a hozzáadott folyadék mennyisége befolyásolja az anyag „bontási” idejét. Minél melegebb a víz, annál gyorsabban bontódik a keverék. Amikor a busák felkavarják a mederfenéket, a tápanyagokban gazdag keveréket a vízbe szórják, létrehozva egy hatalmas „felhőt”. Ez vonzza a busákat. A csalogató anyag hosszú tesztelésen ment keresztül, és a keverés során nem ajánlott más anyagokat hozzáadni.

– A keverék felhasználása előtt csak 2,5 liter vizet vagy tejet kell hozzáadnod. Az hozzáadott folyadékot alaposan keverd össze az anyaggal, majd szűrd át egy 3 mm-es szitán. Ez biztosítja a homogén keveréket, amely optimális tapadást biztosít a mederfenéken történő etetőkosaras horgászathoz. Ha úszóval horgászol, hígítsd fel az anyagot.

Fontos, hogy betartsd ezeket az útmutatásokat a csalogató anyag felhasználása során, hogy a legjobb eredményt érd el és vonzd magadhoz a busákat.

Üdv nálunk!

Regisztrálva vagy?

Lépj be a vásárláshoz